Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Obex Opleidingen 088 0088321

Kwaliteit boven kwantiteit

De visie van Obex Opleidingen
 

Obex is al meer vijftien jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid. In alle jaren zijn er al tienduizenden cursisten opgeleid op gebied van brandveiligheid. Het streven van Obex is om dé Kennisleverancier op het gebied van preventieve brandveiligheid te zijn binnen Nederland. 

De vormen waarin kennis wordt geleverd zijn Advisering, Opleidingen en de Kennisbank. De geleverde kennis over brandveiligheid is verdeeld over drie vlakken: Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische brandveiligheid. 

Obex ziet brandveiligheid als een serieus vakgebied. Hierin staat kwaliteit centraal en niet de kwantiteit. Brandveiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen. Daarbij zijn wij ons in alles bewust dat wij een grote maatschappelijke verantwoording dragen, onze klanten moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen.

Omdat ieder gebouw uniek is in gebruik, organisatie, risico en indeling, zijn standaardregels niet altijd leidend in de aanpak van Obex. Ieder gebouw vraagt om maatwerk, waarbij een hoge kosteneffectiviteit wordt nagestreefd. Daarbij is Obex voor zowel klanten als werknemers een prettig mensgericht bedrijf. Het is leuk om bij én met Obex te werken.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Obex Opleidingen 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top