Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Keurmerken en certificaten

Bekijk onze keurmerken en certificaten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, zijn wij dagelijks bezig om onze opleidingen aan strenge eisen te toetsen. Dat doen we intern, maar ook dankzij externe bureaus blijven onze opleidingen altijd onder de aandacht. De externe bureau's delen daarbij keurmerken uit. 

 

 

NRTO Keurmerk

Het NRTO-keurmerk:
Erkenning voor kwaliteit en professionaliteit


Obex Opleidingen bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen cursisten ervan uitgaan dat Obex Opleidingenvoldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

 

 

MEB-Register

Register Montage Expert Brandveiligheid (MEB) 


Het MEB heeft als doel het bevorderen en beschermen van de kwaliteit en vakkundigheid op het gebied van bouwkundige brandveiligheid én van montage van brandwerende producten. Het Register MEB is onafhankelijk en zet zich in voor een brandveiliger Nederland, onder andere door het stimuleren van een hogere mate van professionaliteit in montage. Per januari 2022 geeft Obex ook opleidingen die voldoen aan de eisen van het MEB. Monteurs en direct leidinggevenden kunnen zich hiervoor opgeven. Daarna is de kans op slagen voor het examen aanwezig zodat je uiteindelijk als monteur gecertificeerd kunt worden bij het MEB. 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top