Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Obex aangesloten als opleider voor STAP-budget 
 

Wil jij je kennis in de wereld van brandveiligheid verder verbreden? Dan is het volgen van een opleiding uiteraard een must. Uiteraard kan je werkgever een opleiding vergoeden, maar dankzij het STAP-budget kun jij aanspraak maken op €1.000,- euro opleidingsvergoeding. We leggen je graag uit hoe je hier gebruik van kan maken.

Obex Opleidingen is geaccrediteerd tot officiële STAP-opleider. Na een lang en intensief traject heeft STAP Obex tot officiële opleider benoemd. Het STAP-budget (Stimulering Arbeidsmarkt Positie) is in de plaats gekomen van de jaarlijkse belastingaftrek voor studerenden. Iedere werkende of werkzoekende van 18 jaar of ouder die nog geen AOW ontvangt, kan een STAP-budget aanvragen om (een deel) van zijn of haar opleiding te vergoeden.  

 

Hoe doe je een aanvraag voor het STAP-budget?

Wil jij een opleiding bij Obex volgen, en daarbij het STAP-budget aanvragen? We leggen je graag uit hoe je van de nieuwe regeling gebruik kan maken.


 • Stap 1: Kies je opleiding en meld je aan
  Op onze opleidingenpagina kies je je gewenste opleiding. Voor al onze opleidingen (waarvoor je regulier kunt inschrijven), kun je gebruik maken van het STAP-budget. Geef bij het inschrijven bij het veldje opmerkingen aan dat je gebruik wilt maken van het STAP-budget.
   
 • Stap 2: Je ontvangt van ons het STAP-aanmeldingsbewijs
  Zodra jouw aanmelding binnen is bij ons, gaan wij aan de slag met jouw inschrijving. Je ontvangt van ons een officieel STAP-aanmelddocument. Hierop hebben wij alle gegevens voor jou ingevuld. Dit document is belangrijk, je hebt het nodig bij de aanvraag van het STAP-budget bij het UWV. 
   
 • Stap 3: STAP-budget aanvragen, OP=OP!
  Het STAP-budget kan je aanvragen bij de speciale STAP-omgeving van het UWV. Let op, hierbij heb je een DigiD nodig.
  Het STAP-budget is echter niet oneindig voorradig. Als het potje met subsidie op is, komt er voorlopig geen nieuwe subsidie. Je zult hier enkele maanden op moeten wachten. 

 

 • Stap 4: We verrekenen de kosten van de opleiding
  Als jouw aanvraag door het UWV is goedgekeurd, blijft er mogelijk een restbedrag over. Dit verrekenen wij. Voorbeeld: Als jouw gewenste opleiding €1.500,- kost blijft er €500,- als restbedrag over. Voor dit restbedrag verzenden wij een losse factuur. 
   
 • Stap 5: Veel plezier met de opleiding
  Alle administratieve handelingen zijn voldaan, het is tijd om de opleiding te volgen. Wij wensen je veel plezier én succes op de opleiding. 

Veel gestelde vragen

Het kan uiteraard zijn dat je naar aanleiding van bovenstaande nog de nodige vragen hebt over het aanvragen van een STAP-budget. We verwijzen je graag naar de speciale pagina op de website van STAP. Hier staan de antwoorden de meest gestelde vragen. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top