Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Naar opleidingenoverzicht

Onderhouds- en-Installatiedeskundige OAI

Zoals u zeer waarschijnlijk bekend is, is er, naast een CCV-certificeringsregeling voor brandmeldinstallaties, ook een CCV-regeling voor ontruimingsalarminstallaties. Bij deze regeling worden er ook eisen gesteld aan het kennisniveau over ontruimingsinstallaties voor Onderhouds- en Installatiedeskundigen. Eén van de eisen is dat de medewerkers over aantoonbare kennis van ontruimingsalarminstallaties beschikken.

Speciaal voor onderhouds- en installatiedeskundigen heeft Obex een 1-daagse opleiding samengesteld waarbij de nadruk ligt op onderwerpen waar u in de praktijk mee te maken krijgt en die naadloos aansluiten op het geëiste kennisniveau van de CCV regeling ontruimingsalarminstallaties. Zoals het kunnen beoordelen van een projectie van een ontruimingsalarminstallatie in een gebouw. Met deze opleiding voldoet u aan de CCV-regeling zoals gecontroleerd door inspectie-instellingen.
 

Voor wie is de opleiding interessant

De opleiding is geschikt voor Onderhouds- en Installatiedeskundigen brandmeldinstallaties. 
 

Doelstelling van de workshop

Kennis opdoen over ontruimingsalarminstallaties die direct in de praktijk kan worden toegepast en die naadloos aansluit op het geëiste kennisniveau van de CCV regeling ontruimingsalarminstallaties.  Met het certificaat kan tevens aantoonbaar worden gemaakt dat men voldoet aan de eisen van de CCV-regeling.  
 

Gewenste voorkennis en denkniveau

Er worden geen specifieke eisen gesteld aan de voorkennis. De opleiding is op MBO niveau.
 

Opleidingsduur

De opleiding duurt 1 dag. De dag begint om 09:00 uur en eindigt om ongeveer 16:00 uur.
 

Studiebelasting

De studiebelasting beperkt zich tot het volgen van de opleiding.
 

Prijs:

De investering voor deze opleiding bedraagt € 450,-. 
 

Certificaat

U ontvangt na afloop van de opleiding van ons een certificaat.

 

COMBINATIETIP 1!
Naast de opleiding Onderhouds- en Installatiedeskundige Ontruimingsalarminstallatie, kunt u ook worden opgeleid als Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie. Meldt u zich aan voor beide opleidingen, dan heeft u recht op een flinke korting. Het reguliere bedrag voor beide opleidingen samen bedraagt €1.300,-, maar schrijft u zich nu in, dan is de actieprijs €1.150,-. U ontvangt dus een financieel voordeel van €150,-!

COMBINATIETIP 2!
Naast de opleiding Onderhouds- en Installatiedeskundige Ontruimingsalarminstallatie, kunt u ook worden opgeleid als Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallatie. Meldt u zich aan voor beide opleidingen, dan heeft u recht op een flinke korting. Het reguliere bedrag voor beide opleidingen samen bedraagt €1.945,-, maar schrijft u zich nu in, dan is de actieprijs €1.700,-. U ontvangt dus een financieel voordeel van bijna  €250,-!

 

Ontvang subsidie voor uw opleidingsdeelname

Schrijft u uzelf of een collega in voor een opleiding, dan heeft u mogelijk recht op subsidie. Dit kan bij OTIB. OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. Dit fonds verstrekt werkgevers in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Voor de diverse opleidingen zijn verschillende regelingen voor tegemoetkoming van toepassing. Ontdek op de website van OTIB van welke regeling u gebruik kunt maken. 

Direct inschrijven

Kenmerken
opleiding

 

Opleidingduur: 1 dag
Kosten: € 450,- excl. 
Opleidingslocatie: Doorwerth, Leidschendam
Slagingspercentage: N.v.t.

EENMALIGE ZOMERAANBIEDING:
De online opleiding die start op 20 augustus 2020 is eenmalig tegen een zomertarief: €375,-Online aanbieding
De online opleiding in november is tegen een speciaal tarief: €399,-
Over deze opleiding
Deze opleiding is inclusief lesmateriaal en lunch.

 

Combinatietip!
Deze opleiding is goed te combineren met Installatiedeskundige BMI of Onderhoudsdeskundige BMI. Schrijft u zich tegelijk voor beide opleidingen in, dan heeft u recht op een korting!

 

Uniek aan Obex

devilAl meer dan 19.000 cursisten

Uitstekende kwaliteit

Slagen voor het examen staat centraal

Docenten in eigen dienst

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top