Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Naar opleidingenoverzicht

Installatiedeskundige brandmeldinstallaties

Bent u betrokken bij het installeren van brandmeldinstallaties, maar bent u nog niet gediplomeerd? Dan is dit dé juiste opleiding voor u. In drie dagen wordt u als installatiedeskundige opgeleid en klaargestoomd voor het gelijknamige examen. Het diploma is namelijk vereist om brandmeldinstallaties te mogen aanleggen.

Tijdens de opleiding leert u ook allerlei zaken die u direct in de praktijk kunt toepassen. De docenten van Obex staan midden in de praktijk en kunnen dus putten uit veel actuele voorbeelden. Zodoende bent u met deze opleiding ook verzekert van een leuke, actuele, interessante en praktijkgerichte opleiding. Sinds 1 januari 2014 moet volgens de erkenningsregeling Brandmeldinstallaties van het CCV altijd een Installatiedeskundige op het werk aanwezig zijn zolang er installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd die op een later moment niet meer kunnen worden geverifieerd. De installatiedeskundige is hiervoor verantwoordelijk en dient ook toezicht te houden op de uitvoering van de werkzaamheden. Als er meerdere installatiedeskundigen op het werk aanwezig zijn moet duidelijk zijn welke installatiedeskundige eindverantwoordelijk is voor de werkzaamheden.

 

Voor wie is de opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties interessant

De opleiding is voor iedereen geschikt die regelmatig betrokken is bij de aanleg van brandmeldinstallaties en uitgebreide kennis wil opdoen over alles wat met brandmeldinstallaties te maken heeft. Daarnaast is het diploma vereist om gecertificeerd te zijn als erkend installatiebedrijf.

 

Doelstelling van de opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties

  • Slagen voor het examen Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties.
  • Actuele kennis opdoen die direct in de praktijk toepasbaar is.

TIP: Installatiedeskundige bij u op locatie

Obex heeft hiervoor een zeer aantrekkelijk aanbod voor u. U kunt snel en eenvoudig uw prijs bepalen. Het vaste tarief t/m 5 personen bedraagt € 3.950,-. Daarna betaalt u per extra deelnemer slechts € 150,-, met een maximum van 15 deelnemers. Dit betekent de volgende totaal groepsprijs en prijs per deelnemer (op basis van die groep).

Examen bij u op locatie
CertoPlan kan de examens ook bij u locatie afnemen. De vaste investering t/m 10 personen bedraagt € 1.650,-
Vanaf 10 personen bedraagt de meerprijs per persoon € 165,- met een maximum van 15 deelnemers. 

Alle aanvullende informatie over Installatiedeskundige bij u op locatie kunt u vinden op deze pagina.
 

Gewenste voorkennis en denkniveau

Er worden geen specifieke eisen gesteld aan de voorkennis. De opleiding is op MBO-niveau.
 

Opleidingsduur

De opleiding duurt 3 dagen. Elke lesdag duurt van 9:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.
 

Studiebelasting

Naast het volgen van de opleiding bedraagt de studiebelasting ca. 2 uur per opleidingdag.
 

Prijs

De investering voor deze opleiding bedraagt € 795,- inclusief lesmateriaal en lunch, exclusief BTW. 
 

Examen

U kunt zich aanmelden voor een officieel onafhankelijk examen “Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties”. Dit gaat buiten Obex om. U dient zichzelf aan te melden voor een examen. Kijkt u voor exameninstanties op deze pagina.
 

Opleiding op locatie

Het is mogelijk deze opleiding op locatie te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs via opleidingen@obex.nl of 088 008 8321.
 

Examen op locatie

In combinatie met het geven van de opleiding op locatie kan ook het examen op locatie worden verzorgd. Graag maken wij hiervoor een voorstel op maat. Neem hiervoor contact op met ons 088- 008 8321 of stuur een mail naar opleidingen@obex.nl.
 

Combinatietip!

Naast de opleiding  Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie, kunt u ook de opelding Onderhouds- en Installatiedeskundige Ontruimingsalarminstallatie volgen. Meldt u zich aan voor beide opleidingen, dan heeft u recht op een flinke korting. Het reguliere bedrag voor beide opleidingen samen bedraagt €1.300,-, maar schrijft u zich nu in, dan is de actieprijs €1.150,-. U ontvangt dus een financieel voordeel van €150,-!

Ontvang subsidie voor uw opleidingsdeelname

Schrijft u uzelf of een collega in voor een opleiding, dan heeft u mogelijk recht op subsidie. Dit kan bij OTIB. OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. Dit fonds verstrekt werkgevers in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Voor de diverse opleidingen zijn verschillende regelingen voor tegemoetkoming van toepassing. Ontdek op de website van OTIB van welke regeling u gebruik kunt maken. 

Direct inschrijven

Kenmerken
opleiding

 

Opleidingduur: 3 dagen
Kosten: € 795,- excl. 
Opleidingslocaties: Doorwerth, Leidschendam, Waalwijk
Slagingspercentage: 93%

Over deze opleiding
Deze opleiding is inclusief lesmateriaal en lunch.

 

Uniek aan Obex

devilAl meer dan 19.000 cursisten

Uitstekende kwaliteit

Slagen voor het examen staat centraal

Docenten in eigen dienst

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Top