Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Veel gestelde vragen over corona

14-10-2020 |

Veel gestelde vragen over opleidingen

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheden. We begrijpen dat u ook veel vragen heeft voor wat betreft het volgen van een opleiding. Die u nu volgt, of welke u wellicht over enkele weken wil volgen. Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze opleidingen. Heeft u desondanks toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 
Kan ik nog wel naar de opleidingslocatie?

Ja. Zolang het verantwoord kan proberen wij onze opleidingen op de opleidingslocaties te verzorgen. Binnen onze opleidingslocaties mogen maximaal 30 personen in een ruimte. Echter, dat maximum zullen wij nooit in één ruimte verzamelen. Mocht de animo zo groot zijn, dan plannen wij een extra lesdag met extra ruimte in.
 

Neemt de opleidingslocatie voorzorgsmaatregelen?

Ja. Op onze opleidingslocaties zijn tal van voorzorgsmaatregelen genomen. Er zijn veel desinfectiepompjes aanwezig en de tafels van alle cursisten staan meer dan 1,5 meter uit elkaar. Tijdens de lunchpauze ontvangt u uw lunch aan uw eigen tafel in de zaal en deze lunch is verpakt. Er zal dus niet door een restaurant gelopen worden met z'n allen.
 

Mocht er een lockdown komen, vervalt mijn lesdag dan?

Wij zullen er altijd alles aan doen om uw lesdagen door te laten gaan. We willen namelijk proberen dat we zo min mogelijk hoeven in te halen. Zowel u als wij hebben hier immers in onze agenda rekening mee gehouden. Mocht een lesdag niet door kunnen gaan, bijvoorbeeld vanwege het sluiten van de locatie, dan zullen wij per lesdag kijken of we deze online via Teams laten doorgaan. Deelnemers krijgen hier persoonlijk bericht over.
 

 

Wat gebeurt er met mijn lesmateriaal?

Indien de opleiding (de eerste lesdag) via een online verbinding start, zullen wij proberen het lesmateriaal naar uw thuisadres te versturen. Normaal gesproken zou u dit lesmateriaal ontvangen op de opleidingslocatie, maar in dit geval wordt het dus direct naar u verzonden. Onze collega's nemen hierover contact met u op, om uw adresgegevens te verzamelen.
 

Ik heb medische klachten, wat nu?

Indien u klachten heeft, zoals verkoudheid, loopneus of een hoest, blijft u dan thuis. We vragen u om dan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via opleidingen@obex.nl of bel met 088-0088321. Vanaf hier kunnen wij u dan verder helpen. In dat geval kunnen wij een online verbinding via Teams voor u tot stand brengen, waardoor u vanuit huis toch de lesdag kunt blijven volgen.
 

De docent heeft medische klachten, wat nu?

Onze docenten kunnen uiteraard ook de kans lopen thuis te moeten blijven. Zij zullen uiteraard bij milde klachten thuis blijven en zij zullen ook direct een covid-test ondergaan. De docent voor de klas zal bij twijfel nooit voor de klas staan. 
In de tussentijd dat de uitslag nog op zich laat wachten, of dat onze docent om welke reden dan ook niet naar de locatie kan komen, zal hij de opleiding online verzorgen. U kunt zonder ander bericht van ons gewoon naar de locatie komen. Hier zal dan een online verbinding via Teams tot stand worden gebracht met de docent. U merkt hier verder niets van.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Tesmo
Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren
brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Wij zijn ons in alles bewust dat
wij een grote maatschappelijke
verantwoording dragen, u kunt
op onze kennis en advisering
vertrouwen.

Opleidingen

Obex leidt vakmensen op die
specialist willen worden op
het gebied van bouwkundige
en installatietechnische
brandveiligheid.

Het aanbod van Obex Opleidingen bestaat uit meer dan 50
opleidingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Beleid, Beheer en Training

Tesmo richt zich op een
maatgevende BHV-organisatie
die is aangepast aan uw
behoeften. Van het schrijven
van beleid tot en met het
trainen van medewerkers.

Daarnaast voert Tesmo op
honderden locaties
beheerderstaken aan de
brandmeldinstallatie uit.

Top