Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Veel gestelde vragen over corona

03-02-2021 |

Veel gestelde vragen over opleidingen

Het coronavirus zorgt voor de nodige onzekerheden. We begrijpen dat u ook veel vragen heeft voor wat betreft het volgen van een opleiding. Die u nu volgt, of welke u wellicht over enkele weken wil volgen. Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze opleidingen. Heeft u desondanks toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.


 

Kan ik nu inschrijven voor een (meerdaagse) opleiding?

Het inschrijven en volgen van een opleiding is op dit moment als vanouds. Alle geplande opleidingen gaan onder de normale omstandigheden gewoon door.
 

Kan ik nog wel naar de opleidingslocatie?

Ja. Wij kunnen alle opleidingen gelukkig weer op onze vaste opleidingslocaties verzorgen. Daarbij is de 1.5 meter maatregel losgelaten. 


Geen Coronacheckapp noodzakelijk

Sinds de meest recente versoepelingen is een Coronacheck ook niet meer verplicht. U kunt zonder negatieve test of groen vinkje naar onze opleidingslocatie toe. 


Wat als ik gedurende de opleiding een lesdag niet kan bijwonen?

Stel dat u een lesdag niet naar de opleidingslocatie kunt komen, bijvoorbeeld wegens quarantaineverplichtingen, of omdat u zich niet lekker voelt, dan nog kunt u de les volgen. Wij hebben onze opleidingen er zo op ingericht dat u vanuit huis kunt inloggen, terwijl uw klasgenoten op locatie zijn. Door middel van verschillende geluidsinstallaties kunt u thuis inloggen, maar krijgt u wel alle klasgeluiden mee. Net of u echt aanwezig bent. Zodoende willen wij de eventuele overlast van het missen van een lesdag zo goed mogelijk beperken. Wij noemen dit een hybride manier van lesgeven.
 

Moet ik iets doen om zo'n hybride les te volgen?

Nee. Wij hebben de investeringen gedaan zodat u zo goed mogelijk uw opleiding kunt volgen. Het enige dat u voor een online verbinding nodig heeft is een laptop.
 

Online les, hoe werkt dat verder?

U ontvangt van ons uiterlijk de dag voor de cursusdag een uitnodiging in uw mailbox met een link naar Microsoft Teams. U kunt op deze link klikken en vanaf dat moment zit u in het virtuele klaslokaal. Zijn er problemen? Neem dan contact met ons op via 088-0088321. De docent zal bij zijn introductie uitleggen hoe Teams werkt. Teams werkt op een PC, Laptop, Tablet en Telefoon. Een uitgebreide uitleg vindt u hier.
 

Wat gebeurt er met mijn lesmateriaal?

Indien de opleiding (de eerste lesdag) via een online verbinding start, zullen wij proberen het lesmateriaal naar uw thuisadres te versturen. Normaal gesproken zou u dit lesmateriaal ontvangen op de opleidingslocatie, maar in dit geval wordt het dus direct naar u verzonden. Onze collega's nemen hierover contact met u op, om uw adresgegevens te verzamelen.
 

Een lockdown? Wat gebeurt er met mijn inschrijving?

Mochten er opnieuw een lockdown plaatsvinden, en we onze opleidingen niet fysiek kunnen verzorgen, dan doen wij onze opleidingen via een online verbinding. Wij zullen u dan hierover informeren.
 

Wat gebeurt er na de lockdown?

Staat u ingeschreven voor een opleiding die meerdere dagen plaatsvindt, dan houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en eventuele wijzigingen.


Bekijk ons opleidingenoverzicht

Opleidingen

 

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top