Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie uitgebreid met extra dag OAI

23-06-2022 |

Opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie uitgebreid met extra lesdag vanwege toevoeging OAI

 

Met ingang van 1 juli 2022 is de opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties verlengd met een extra lesdag. De verlening van onze bestaande opleiding is het gevolg van het toevoegen van lesstof over Ontruimingsalarminstallaties (OAI). Dit hebben we gedaan naar aanleiding van het inwerkingtreden van het vernieuwde CCV-certificatieschema Installeren brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.


De meest recente versie van het CCV-certificatieschema is met ingang van 15 juni 2022 van kracht. Met deze nieuwe versie zijn de certificatieschema's Installeren BMI 5.0 en Installeren OAI 4.0 samengevoegd. Met ingang van 15 december 2023 komen deze helemaal te vervallen. 

Het installatiewerk voor brandmeldinstallaties verschilt niet van het installatiewerk voor ontruimingsalarminstallaties. Daarom heeft Obex deze wijziging gebruikt om de bestaande opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties uit te breiden met het onderdeel Ontruimingsalarminstallaties. Zodoende worden cursisten binnen vier dagen als allround  installatiedeskundige opgeleid en klaargestoomd voor het gelijknamige examen. Het diploma is immers vereist om brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties te mogen aanleggen volgens het CCV-certificatieschema installeren brandmeld en ontruimingsalarminstallaties.


Opleiding blijft mét examen

Doordat het nieuwe CCV-Certificatieschema voor Installeren brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties van kracht is, wordt hier ook op geëxamineerd. Obex verzorgt de opleiding inclusief examen. Het examen wordt afgenomen aan het einde van lesdag 4 en zit volledig bij de opleidingsprijs inbegrepen.


Meer over de opleiding

Alle aanvullende informatie over de opleiding Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties & OAI kunt u via deze link lezen. 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top