Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Obex Opleidingen biedt hybride werkwijze aan

10-02-2021 |

Obex biedt een hybride werkwijze aan

De ideale oplossing voor het volgen van een opleiding in coronatijd. U kunt op een veilige manier toch uw opleiding volgen. Ook wanneer u onverwachts thuis moet blijven.De maatregelen rondom het coronavirus hielden ons lang bezig. Dat had ook gevolgen voor onze opleidingen. Op dit moment verzorgen we verschillende opleidingen gelukkig weer allemaal op locatie, maar het kan natuurlijk zijn dat, bijvoobeeld wegens een positieve coronatest, niet naar de locatie kunt komen. In dat geval is er ook een mogelijkheid om de lees via een online-verbinding te volgen. Zo kunnen we cursisten die graag willen deelnemen, maar niet naar de opleidingslocatie kunnen komen, toch een volwaardige opleiding aanbieden.

Er bestaat een kans dat u een les volgt, maar dat u vanwege quarantaine verplichtingen thuis moet blijven. U kunt dan niet naar de opleidingslocatie komen, terwijl de opleiding wel doorgaat. Daarvoor heeft Obex Opleiding de oplossing gevonden. U kunt aangeven dat u graag vanuit huis de opleiding wilt volgen. U ontvangt dan een speciale link van ons waarmee u kan inloggen vanuit huis, terwijl de docent en de medecursisten op de opleidingslocatie zijn. Wij noemen dit een hybride vorm van lesgeven.

 

 

 


 


Werkwijze

Wilt u weten hoe deze hybride manier van lesgeven precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de volledige uitleg.

 

Overige vragen

Heeft u andere vragen rondom het volgen van een opleiding in coronatijd? Bekijk dan onze antwoorden op veel gestelde vragen.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top