Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Obex Opleidingen behaalt het NRTO-keurmerk

05-07-2022 |

Obex Opleidingen behaalt het NRTO-keurmerk!


Met trots kunnen we melden dat Obex Opleidingen het NRTO-keurmerk heeft behaald. Het verkrijgen van dit keurmerk is een erkenning van de kwaliteit van onze opleidingen en de professionaliteit van onze dienstverlening. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft getoetst of we aan de kwaliteitseisen voldoen en heeft dat nu zodoende gekwalificeerd dat we het keurmerk mogen dragen.
 

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders. 

 

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Onderwijsinstellingen (zoals Obex) en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.
 

Belangrijk voor STAP-Budget

Het NRTO-keurmerk is niet alleen een mooie onderscheiding voor de opleidingen van Obex, maar is tevens een belangrijke ontwikkeling in het proces om onze opleidingen te accrediteren voor het STAP-budget. Het STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met dit budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. U kunt een vergoeding van maximaal €1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Dankzij het NRTO-keurmerk komen de opleidingen van Obex binnenkort ook in aanmerking voor deze subsidie.
 

Meer informatie over het keurmerk

Wilt u meer informatie over de het NRTO-keurmerk? Bekijk dan de website van de NRTO of de video-animatie over het keurmerk:

 

 

 

 

 

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top