Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Nieuws rondom situatie over Corona

16-03-2020 |

Nieuws: Alle opleidingen van Obex kunnen doorgang vinden

In navolging op alle universiteiten heeft Obex Opleidingen besloten om net als hen alle opleidingen enkel online aan te bieden totdat de maatregelen van het RIVM, rondom het Corona-virus, zijn opgeheven. Dit om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. 

Inmiddels zijn de eerste online trainingen gegeven, en hoewel het uiteraard anders is dan fysieke lessen, zijn de eerste ervaringen en reacties positief.
 

Hoe werkt het?

  • Deelnemers die inschreven staan voor een lesdag ontvangen een speciale link van ons in hun mailbox, waarmee zij kunnen inloggen vanuit huis (het liefst op een laptop of PC)

  • Het downloaden van software is niet nodig. Slechts het aanklikken van de link is voldoende.

  • Wanneer cursisten hun audio ook openzetten, kan de docent met hen communiceren. 

  • De docent deelt een presentatie en kan bestanden uitdelen. Een digitaal klaslokaal dus!

  • Ondertussen doet Obex er alles aan om het lesmateriaal naar de cursisten thuis, of ander opgegeven postadres, te versturen.


Speciale korte opfrismodules

Zit u wegens de maatregelen rondom het Coronavirus thuis en wilt u uw tijd nuttig besteden? Obex Opleidingen biedt u de helpende hand. Dankzij speciaal ontwikkelde online modules kunnen wij u helpen met enkele korte opfrismodules om uw kennis bij te spijkeren. U kunt deze trainingen online vanuit huis volgen, waardoor het extra laagdrempelig is om uw kennis van een update te voorzien. En dat tegen een zeer scherp tarief.
 

Exameninstanties

De exameninstanties handelen allen anders in deze bijzondere situatie en verschillende examens zullen nog gewoon doorgang vinden. Mocht u examen willen doen voor een opleiding, dan raden wij u aan met het examenbureau waar u examen wilt afleggen contact op te nemen.

Dankzij bovengenoemde maatregelen hopen dat wij op deze manier u een goede en leerzame opleiding kunnen geven en dat op een veilige manier!

 

Meer informatie?

Lijkt het u een prima alternatief om uw gaten in de agenda op te vullen? Informeer dan naar de mogelijkheden. De geplande data voor de lesdagen zijn sowieso online trainingen. Voor ‘incompany-trainingen’ kan een voorstel op maat gemaakt worden.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar per mail of telefoon.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top