Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Grote collegezaal voor speciale opleiding BBL

10-05-2022 |

Grote collegezaal voor speciale opleiding BBL

De aangekondigde Omgevingswet, waarvan het kabinet voornemens is deze op 1 januari 2023 in te voeren, heeft grote gevolgen voor o.a. de bouwregelgeving en de daarin opgenomen brandveiligheidsvoorschriften. Om organisaties hier zo goed mogelijk op voor te bereiden biedt Obex een speciale 1-daagse opleiding over deze wetswijzigingen aan. Steeds meer organisaties zien het belang in om over deze actuele kennis te beschikken. Zo ook het Amsterdam UMC, dat daarom met Obex Opleidingen keek naar de mogelijkheden om deze kennis op betrokken collega’s over te brengen.
 

Speciaal maatwerk

Speciaal voor de Amsterdamse zorginstelling heeft Obex een maatwerk programma samengesteld voor bijna 40 medewerkers die te maken krijgen met de nieuwe regelgeving. Naast een informatief theoretisch gedeelte, gaan cursisten praktisch aan de slag met toetsvragen en kunnen zij aan de twee aanwezige docenten gericht hun vragen stellen. Deze lesdag is mede samengesteld met onze onderwijskundige Nynke van der Wijk. Zij werkt sinds kort samen met Obex om de opleidingen naar een nog hoger kwaliteitsniveau te tillen.


Daarnaast volgen enkele collega’s van het Amsterdam UMC ook de 3-daagse opleiding Specialist Bouwkundige Brandveiligheid. De combinatie van deze twee opleidingen is voor de betrokken medewerkers van het Amsterdam UMC van grote waarde bij het verhogen van het brandveiligheidsniveau van het vastgoed en benadrukt het belang dat het Amsterdam UMC aan de veiligheid van het vastgoed hecht.

 

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top