Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Een waardevol cadeau voor onze docenten

19-07-2022 |

Een waardevol cadeau voor onze docenten

Om onze docenten nóg beter te maken in het lesgeven, hebben zij van ons onlangs een waardvol cadeau gekregen: Een interessant Handboek voor Leraren. Dit boek wordt gezien als de “bijbel” voor leraren en er staan veel handige tips in. Al langer werken wij aan een verhoging van de kwaliteit van onze opleidingen.
 

Inzet van een onderwijskundige

Sinds afgelopen januari worden wij ondersteund door onderwijskundige Nynke van der Wijk. Wij zijn met haar de samenwerking aangegaan omdat we ervoor willen zorgen dat onze opleidingen interactiever worden, onze docenten nog betere docenten worden en omdat wij het leren nog leuker willen maken.

De invloed van Nynke is al zichtbaar. Zij heeft ons, en onze docenten, veel geleerd en de komende periode gaan we zeker nog meer van haar leren. Als dank voor de inzet van onze docenten in het afgelopen jaar hebben wij voor alle docenten het handboek besteld.

 

Onderscheiden met een kwaliteitskeurmerk

Onlangs is Obex ook al onderscheiden met het officiële NRTO-keurmerk. Het verkrijgen van dit keurmerk is een erkenning van de kwaliteit van onze opleidingen en de professionaliteit van onze dienstverlening. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft getoetst of we aan de kwaliteitseisen voldoen en heeft dat nu zodoende gekwalificeerd dat we het keurmerk mogen dragen.

 

Bekijk het aanbod opleidingen

Obex biedt al meer dan 15 jaar opleidingen van hoge kwaliteit aan op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. Ons portfolio bestaat inmiddels uit meer dan 40 verschillende opleidingen. Bekijk hier welke opleiding voor u interessant is. Wilt u liever een opleiding bij u op locatie? Dat kan altijd! Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

 

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top