Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Dag van de Leraar

05-10-2021 |

Dag van de Leraar

Op dinsdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Een ideaal moment om even stil te staan bij het belang van goed onderwijs. En goed onderwijs, dat geven onze docenten! Obex streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en deze kwaliteit kunnen we leveren dankzij de inzet die onze docenten elke les weer tonen.

Onze collega's staan als docent altijd klaar om de cursisten te helpen om deskundige in hun vakgebied worden. Daarmee vervullen ze een belangrijke en verantwoordelijke functie in de maatschappij en de toekomst van onze cursisten. Nu de laatste tijd steeds meer flexibiliteit wordt gevraagd, bijvoorbeeld tijdens de lockdown, is het voor de docenten ook steeds uitdagender geworden om goed les te kunnen geven.

Mede daarom hebben we voor onze docenten een speciale en persoonlijke gift op de Dag van de Leraar. Uit liefde en waardering gemaakt. Wij onderstrepen jullie kwaliteit en hopelijk onderstrepen jullie met dit gepersonaliseerde cadeau in de toekomst ook de nodige aantekeningen!

 

 

 

 

 

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top