Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Aanbod opleidingen in Dwingeloo flink uitgebreid

19-04-2022 |

Aanbod opleidingen in Dwingeloo flink uitgebreid

Het aanbod opleidingen in Dwingeloo is flink uitgebreid. De afgelopen maanden is onze laatst toegevoegde opleidingslocatie steeds populairder geworden, waardoor het aanbod opleidingen ook fors is toegenomen. Dankzij de toevoeging van Dwingeloo kunnen we cursisten uit het noorden van het land een opleidingslocatie bieden die zich dichter in hun woon- en werkomgeving bevindt.
 

Zes opleidingslocaties

Het aantal opleidingslocaties van Obex Opleidingen is verdeeld over Nederland. Met zes locaties, verspreidt over het land, proberen we alle cursisten zo veel mogelijk een locatie in hun omgeving te bieden.  De opleidingslocatie in Doorwerth en Leidschendam worden al langere tijd zeer goed bezocht, maar de toevoeging van Velsen (Noord-Holland), Waalwijk (Brabant) en Dwingeloo (Drenthe) wordt ook enthousiast ontvangen. Daarnaast wordt regelmatig de opleiding noodverlichtingsdeskundige in Nieuwegein gegeven. Zodoende beschikt Obex Opleidingen over liefst zes verschillende opleidingslocaties.
 

Andere suggesties?

Mist u een opleiding op uw favoriete locatie en wilt u deze graag bij Obex Opleidingen volgen? Laat het ons weten. We zullen altijd kijken of er mogelijkheden zijn om een nieuwe datum te plannen. Mogen wij u binnenkort begroeten in op een van onze opleidingslocaties? 

 

 

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top