Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Kennisbank

Ontstekingsbron

Een ontstekingsbron is een bron die voldoende energie ontwikkeld en daardoor warmte kan afgeven om het eigen materiaal en/of het omgevingsmateriaal tot ontbranding te laten brengen.

Hierbij dient opgemerkt te worden dat de elektrische apparatuur in Nederland voorzien moet zijn van een CE markering. Dit betekend dat het product overeenkomstig de Europese normen is geproduceerd/getest. Met aanbrengen van een CE markering op een elektrisch toestel verklaart de fabrikant of importeur dat het elektrische toestel aan deze normen voldoet. Dit impliceert dat deze apparaten brandveilig zouden moeten zijn. Gesteld moet worden dat het “gebruik” van de apparatuur bepaalt of er sprake is van een “brandgevaarlijke” situatie.  Als voorbeeld kan hierbij gedacht worden aan het niet schoonmaken van de filters in wasdrogers. Hierin kan veel stof ophoping plaatvinden die bij warmte kan gaan ontbranden.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top