Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Kennisbank

CE-markering

Voor het stellen van eisen aan de bouwproducten, wordt verwezen naar kwaliteitsverklaringen. Zo is het gebruik van bouwmaterialen en bouwdelen met een CE-markering verplicht. Dit in verband met de Europese richtlijn voor bouwproducten.

Veel wordt verwezen naar een kwaliteitsverklaring. Deze worden afgegeven door certificeringinstellingen. In dergelijke verklaringen staat aangegeven dat een bouwmateriaal, of bouwdeel, voldoet aan de eisen die aan zulke materialen worden gesteld. Hierbij is het van belang dat de materialen zijn toegepast zoals omschreven in de kwaliteitsverklaring. Er mag ook gebruik worden gemaakt van materialen zonder een erkende kwaliteitsverklaring. Het is in dat geval aan de gebruiker om aan te tonen dat de gebruikte materialen voldoen aan de gestelde eisen.

Voor een juiste afstemming tussen de bouwregelgeving, normen, CE-markeringen en kwaliteitsverklaringen, is het in sommige gevallen noodzakelijk nadere voorschriften op te nemen. Deze nadere voorschriften zijn opgenomen in een ministeriële regeling.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top