Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Kennisbank

Brandassuradeuren

De brandassuradeuren hebben belang bij het zoveel mogelijk voorkomen van brand Immers: hoe minder brand, hoe minder schade, hoe minder er uitbetaald hoeft te worden. De verzekeringsmaatschappijen tonen grote belangstelling voor het zoveel mogelijk beperken van schade bij en na een brand. Hiervoor is de Stichting Salvage werkzaam, die tot doel heeft om schade na een brand zoveel mogelijk te beperken. Er is een netwerk van coördinatoren die, eenmaal gealarmeerd, zo snel mogelijk met gespecialiseerde schoonmaakbedrijven aan de slag gaan. Voor de premievaststelling moet brandassuradeuren van tevoren weten van welk brand risico moet worden uitgegaan. Niet alleen het schadebedrag wat moet worden uitbetaald is van invloed op de premie, ook de kans op brand (dus de kans dat moet worden uitbetaald) is van invloed. Over het algemeen wordt alleen materiele schade verzekerd; brandassuradeuren stellen daarom meestal geen eisen aan de brandveiligheid in relatie tot persoonlijke veiligheid.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top