Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Kennisbank

Beschermd Subbrandcompartiment

Een beschermd subbrandcompartiment betreft gedeelte van een bouwwerk dat binnen de begrenzing van een subbrandcompartiment ligt of daarmee samenvalt, dat meer bescherming biedt tegen brand of rook dan een subbrandcompartiment

Een beschermd subbrandcompartiment heeft een aanvullende beschermende functie bij woonfuncties en logiesgebouwen (slapende personen) en in het bijzonder bij ruimten waarin zich personen bevinden die niet zelfredzaam zijn (bijvoorbeeld kinderdagverblijven voor kinderen jonger dan 4 jaar), ziek in bed liggen (bijvoorbeeld ziekenhuizen) of opgesloten zijn (bijvoorbeeld cellencomplexen). De aanwezige personen zijn niet alert, kunnen niet zelfstandig vluchten of zelf de deur openen, waardoor er extra tijd nodig is voor het verlaten van de betreffende ruimten. Met beschermde subbrandcompartimenten is zijn personen buiten dat het beschermde subbrandcompartiment waar de brand heerst een langere tijd beschermd tegen brand en rook, waardoor de ontruiming optimaler kan worden uitgevoerd.

 

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

Top