Uw Kennisleverancier in Brandveiligheid

Bel met Obex 088 0088321

Download hand-outs

Download handouts online module

Op woensdag 6 en donderdag 7 januari organiseerde Obex Opleidingen twee online modules die u gratis kon bijwonen. Wellicht was in niet in de mogelijkheid om de module te volgen, of misschien wilt u iets terugkijken? Daarom bieden wij u hierbij de handouts van deze online modules aan. 

 

Harmonisatieafspraken en Interpretatiebesluiten

De handouts van deze presentatie nemen het nieuwe “Harmonisatie document versie 2.0” m.b.t. brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie door. Tevens wordt stilgestaan bij het gebruik van interpretatiebesluiten en harmonisatieafspraken t.b.v. CCV-inspectieschema en het gebruik van certificatieafspraken t.b.v. het CCV-certificatieschema BMI. 

Ook vindt u een uitleg hoe de NEN 2535:2017 omgaat met “gedeeltelijke bewaking” en de aanstaande wijziging hierop.

 

Download de handouts.

Brandveiligheid van woongebouwen

U beschikt mogelijk over vastgoed, maar welke wet- en regelgeving zijn van toepassing op een woongebouw? Wat zegt de wet over bepaalde installaties en wat wordt er geëist op bouwkundig vlak? De handouts geven hier antwoord op. Er wordt aandacht geschonken aan Installatietechnische, Bouwkundige en Organisatorische voorschriften vanuit het Bouwbesluit.
 


Download de handouts.

 

 

Meer kennis opdoen?

Bekijk ons opleidingenaanbod

Wilt u naar aanleiding van deze online modules meer kennis opdoen? Dat kan! Bekijk ons huidige aanbod aan opleidingen. Obex biedt al meer dan 15 jaar opleidingen van hoge kwaliteit aan op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. Ons portfolio bestaat inmiddels uit meer dan 40 verschillende opleidingen. Bekijk hieronder welke opleiding voor u interessant is. Wilt u liever een opleiding bij u op locatie? Dat kan altijd! Informeer dan naar de mogelijkheden.

Contact

Direct contact met Obex

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons?

U kunt ons ook altijd bellen!

Bel met Obex 088 0088321

E-mail info@obex.nl

Voor alle overige contactinformatie, klik hier.

Opleidingskalender

Bekijk wanneer welke opleiding start bij Obex en Tesmo
Opleidingen van Tesmo
Opleidingen van Obex

Wij kunnen een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aanbieden

Brandveiligheids-management

Brafon maakt Nederland écht brandveiliger. Wij creëren brandveiligheid die door uw hele organisatie en door alle andere stakeholders gedragen wordt.

Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon u adviseren en ontzorgen voor uw complete vastgoedbestand.

Opleidingen

Obex is al bijna twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties.

Obex leidt vakmensen op die meer willen leren op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid.

BHV-trainingen

Tesmo is gespecialiseerd op het gebied van organisatorische brandveiligheid. Denk aan het opleiden, trainen en oefenen van uw BHV-organisatie.‚Äč

Top