Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

Een cursus in de zomer, op zaterdag en/of bij u in de buurt!

Grote kans dat uw werkagenda momenteel overloopt van werk. Dat begrijpen wij maar al te goed. De zomermaanden betekenen daarentegen juist vaak minder werkdruk en meer beschikbare tijd voor andere zaken. Een ideaal moment voor u of voor uw medewerkers om een cursus te volgen. Obex denkt graag met u mee over de invulling van deze maanden en heeft daarom wat extra cursussen in deze periode ingepland. En dat op meerdere plekken door het land!

Nieuwe cursuslocatie! Maar ook  een cursus op uw locatie is mogelijk!

Steeds vaker krijgen wij verzoeken uit alle delen van het land. Daarom heeft Obex nieuwe cursuslocaties toegevoegd. En tevens verzorgen wij cursussen op zaterdag! Momenteel verzorgen wij cursussen in het oosten, noorden en westen van het land:
 

  • Doorwerth
  • Leidschendam
  • Nieuwegein
  • Amsterdam


Obex kan elke cursus uit haar cursusaanbod de komende maanden bij u op locatie aanbieden. Dit levert u niet alleen tijdwinst op, maar het kan financieel ook aantrekkelijk voor u zijn. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs via opleidingen@obex.nl of 088-008 83 21. Wij maken graag een aanbieding op maat.

Extra 1-daagse cursussen

Tevens biedt Obex verschillende 1-daagse cursussen extra aan die voor u van waarde kunnen zijn. Dit doen wij in de maanden augustus en september. 

De cursussen vinden daarnaast ook op andere momenten in het jaar op andere plekken in Nederland aan. Het betreft onder andere de volgende cursussen:

Cursussen met examen

Wilt u uw medewerkers graag een training laten volgen waaraan een examen verbonden is? Dat kan! Obex regelt dan voor de cursisten een ingelast examen. Ook hier geldt dat deze extra zijn ingepland in de zomermaanden en op andere locaties in het land. Het betreft bijvoorbeeld:

Overige wensen?

Staat uw gewenste cursus er niet bij, of heeft u een andere vraag en/of suggestie? Neem dan contact met ons op. Obex kan altijd kijken naar eventuele mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.