Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  • Banner

Visie van Obex

Obex is een onafhankelijke en klantgerichte ondernemende organisatie. Wij zijn Kennisleverancier op het vlak van preventieve brandveiligheid aan alle partijen binnen de zakelijke markt in Nederland die betrokken zijn bij brandveiligheid. 

De vormen waarin kennis wordt geleverd zijn Advisering, Opleidingen en de Kenniswinkel op het vlak van Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische brandveiligheid. Obex ziet brandveiligheid als een serieus vakgebied. Hierin staat kwaliteit centraal en niet de kwantiteit. Brandveiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen. Daarbij zijn wij ons in alles bewust dat wij een grote maatschappelijke verantwoording dragen, onze klanten moeten op onze kennis en advisering kunnen vertrouwen. Ons streven is om dé Kennisleverancier op het gebied van preventieve brandveiligheid te zijn binnen Nederland. 

Omdat ieder gebouw uniek is in gebruik, organisatie, risico en indeling, zijn standaardregels niet altijd leidend in de aanpak van Obex. Ieder gebouw vraagt om maatwerk, waarbij een hoge kosteneffectiviteit wordt nagestreefd.

Daarbij is Obex voor zowel klanten als werknemers een prettig mensgericht bedrijf. Het is leuk om bij én met Obex te werken.