Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Samenwerking met DH-pro

  Obex Opleidingen en DH-pro zijn een samenwerking aangegaan om een breed veiligheidspakket aan te bieden. DH-pro is een adviesorganisatie van professionals op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Obex en DH-pro gaan samen optrekken in het verzorgen van cursussen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

  DH PRO en Obex gaan een samenwerking aanDankzij de samenwerking kan er nu een totaalpakket aan opleidingen worden aangeboden op het gebied van veiligheid en gezondheid. Zo wordt het aanbod o.a. uitgebreid met de cursus Preventiemedewerker en de zeer praktische workshop RI&E in 1 dag.

  DH-pro heeft al jarenlang ervaring met interim projecten, werving- en selectieprocessen en het aanbieden van oplossingen voor managementvraagstukken binnen het vakgebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. De samenwerking met Obex is dan ook een logisch vervolg. 

  Breed pakket aan veiligheidsopleidingen; juiste kwaliteit

  De samenwerking met DH-pro betekent dat Obex een nieuwe stap zet richting een integraal veiligheidspakket. Obex is dan ook zeer tevreden en heeft in DH-pro een betrouwbare en vaardige partner weten te vinden. "Samen met DH-pro hopen wij een nog beter aanbod aan opleidingen te kunnen verzorgen op het gebied van (brand)veiligheid. Met DH-pro hebben wij de partner gevonden om dit aanbod van de juiste kwaliteit te voorzien."

  Obex als goede samenwerkingspartner

  Herman van Duijn, directeur van DH-pro, is blij met de samenwerking. "DH-pro vindt het belangrijk dat een adviseur beschikt over een excellente expertise, maar daarnaast ook beschikt over competenties waarmee het echte verschil wordt gemaakt voor de klant. Wij herkennen in Obex precies deze waarden. Obex is om die reden dé samenwerkingspartner van DH-pro als het gaat om brandveiligheidsadvisering en –opleidingen. In projecten die we samen hebben kunnen invullen heeft Obex bewezen op brandveiligheidsgebied over alle deskundigheden te kunnen bieden, zodat ze een totaaloplossing voor de klant kunnen aanbieden."

  Cursussen

  Obex en DH-pro bieden samen verschillende cursussen aan. De cursus Preventiemedewerker en Managen van Veilig en Gezond Werken zijn algemene cursussen die iedereen kan volgen. Bij de cursus RI&E in 1 dag wordt onderscheid gemaakt per sector. Daarmee is de cursus op maat gemaakt!