Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  • Banner

Samenwerking met Aqua Assistance

Obex Opleidingen en Aqua Assistance hebben een unieke samenwerking ondertekend op gebied van veiligheid. Waar Obex de specialist is op het gebied van brandveiligheid, is Aqua Assistance de deskundige met betrekking tot legionella bestrijding.

Obex en Aqua Assistance slaan nu de handen ineen om een zo breed en deskundig mogelijk pakket aan veiligheidsopleidingen aan te bieden. Water en vuur versterken elkaar in deze dan optimaal!

Aanbod integraal veiligheidspakket

Beide partijen zijn er van overtuigd dat deze unieke samenwerking op gebied van veiligheid van ongekende waarde is. Zo kan er aan Obex en Aqua Assistance werken samenbijvoorbeeld installateurs, woningcorporaties en/of zorginstellingen een totaalpakket aan kennis worden aangeboden ten behoeve van veiligheid. Samen met zusterbedrijven Tesmo en Brafon en nu dus ook gespecialiseerd partnerbedrijf Aqua Assistance, levert Obex totale integrale veiligheidsoplossingen. Ook bij het actuele cursusaanbod van Obex wordt deze integrale aanpak verder doorgezet. Het aanbod wordt flink uitgebreid en met allerlei veiligheidsopleidingen naast brandveiligheid. Het doel van Obex is om over enkele jaren de meeste complete en beste opleider te zijn op het gebied van integrale (brand)veiligheid. Met Aqua Assistance, een autoriteit op hun vakgebied, hebben wij een fantastische eerste stap gezet naar dit totaalaanbod veiligheidsopleidingen.

Sanne Carrière, directeur van Aqua Assistance, is ook verheugd met de overeenkomst.  “We hebben erg lang gezocht naar een gelijkwaardige partner. Samen werken klinkt zo makkelijk, maar het blijkt in de praktijk vaak een uitdaging om daadwerkelijk op één lijn te komen. Met Brafon delen we de visie, maar zijn we absoluut complementaire in dienstverlening: een top-combinatie.”

Bezoek de website van Aqua Assistance