Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

Update NEN 2535

Algemeen

Cursusonderwerpen

Data en Prijzen

De norm NEN 2535:2017 voor brandmeldinstallaties is op 1 december 2017 gepubliceerd door de normcommissie. De norm wordt nog niet aangestuurd, maar kan als gelijkwaardigheid al wel gebruikt worden voor nieuwe brandmeldinstallaties. De norm is aangepast aan de huidige geldende stand van zaken met betrekking tot normering en praktijkervaring en heeft invloed op alle betrokken partijen en werkzaamheden van onderhoud- en branddetectiebedrijven. Tijdens de ½-daagse cursus die Obex verzorgt, krijgt u snel inzicht in de verschillen tussen de oude en nieuwe norm en wordt ook duidelijk wat de gevolgen voor u kunnen zijn.

Voor wie is de cursus NEN 2535:2017 interessant?

De ½-daagse cursus is interessant voor iedereen die betrokken is bij het ontwerpen en installeren van een brandmeldinstallatie zoals medewerkers van onderhoud- en branddetectiebedrijven. Maar natuurlijk is de cursus ook zeer interessant voor iedereen die regelmatig met brandmeldinstallaties te maken heeft. Bijvoorbeeld installateurs, adviseurs en de brandweer die geïnformeerd wil(len) worden over de wijzigingen binnen de norm 2535:2017.

Doelstelling van de cursus

Cursisten kunnen door het volgen van de cursus inzicht krijgen in de verschillen tussen de oude en nieuwe norm en wordt ook duidelijk wat de gevolgen voor u kunnen zijn.

Gewenste voorkennis en denkniveau

Obex gaat er vanuit dat de deelnemende cursisten kennis hebben van de NEN 2535.

Opleidingsduur

De cursus duurt een 1/2 dag. De cursus start om 09:00 uur en eindigt rond 12:30 uur.

Prijs

De cursusinvestering bedraag € 325,- inclusief lesmateriaal en lunch, exclusief BTW. Alle aanvullende informatie kunt u vinden onder het tabblad Data en Prijzen.

 

Cursusonderwerpen

  • Verschillen tussen de NEN 2535:2017 en de oude norm.

Cursusdatum

  • 6 november 2018 (Doorwerth)

Opleidingsduur:

  • De cursus duurt 1/2 dag.
  • De cursusdag vangt aan om 09:00 uur en eindigt rond 12:30 uur.

Prijs:

  • Totaalprijs exclusief btw: € 325,- 
  • Inclusief lesmateriaal en lunch.

Ontvang subsidie voor uw cursusdeelname

Schrijft u uzelf of een collega in voor een cursus, dan heeft u mogelijk recht op subsidie. Dit kan bij OTIB. OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. Dit fonds verstrekt werkgevers in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Voor de diverse opleidingen zijn verschillende regelingen voor tegemoetkoming van toepassing. Ontdek op de website van OTIB van welke regeling u gebruik kunt maken.