Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

Seminar Brandveiligheidsmanagement

Algemeen

Cursusonderwerpen

Data en Prijzen

Om meer kennis op te doen over brandveiligheidsmanagement en nader kennis te maken met onze organisatie, nodigt Brafon Brandveiligheidsmanagent u van harte uit om deel te nemen aan het ½ daagse seminar ‘Brandveiligheidsmanagement inrichten binnen uw organisatie’. Omdat brandveiligheidsmangement dagelijks werk is voor Brafon, kunnen zij u veel interessante en leerzame zaken meegeven, ongeacht of u wel of niet de intentie heeft om met ons samen te werken.

Het seminar is bedoeld voor management en/of directieleden en voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de brandveiligheid binnen uw organisatie. Dit gratis seminar wordt  uitsluitend georganiseerd voor eindgebruikers. Bent u werkzaam als installateur, leverancier, architect, brandveiligheidsadviseur etc., dan verwijzen wij u graag naar de overige opleidingen van Obex (onderdeel van Brafon Holding). 

Meer informatie

Op de website van Brafon vindt u meer informatie over het seminar. Hier kunt u zich tevens inschrijven.

Het seminair is gratis duurt van 9.00-12.00 met aansluitend een door ons verzorgde lunch. De datums en bijbehorende locaties waarop u zich kunt inschrijven zijn staatn op de website van Brafon.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@brafon.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Dan verwijzen wij u graag naar de website van Brafon Brandveiligheidsmanagement.