Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Brafon, Obex en Tesmo, samen sterk in (brand)veiligheid.

  In 2004 is Edwin van Kleef gestart met Obex. De visie van Edwin was, om vanuit een totaalvisie (bouwkundig, installatietechnisch, organisatorisch), een totaalpakket aan opleidingen en adviesdiensten te ontwikkelen. Dit ging stap voor stap. Alles draait immers over kwaliteit. Dit heeft er o.a. in geresulteerd dat Obex de grootste  brandveiligheidsopleider is in Nederland. Omdat Obex steeds meer vragen kreeg om ook de organisatorische brandveiligheid uit te voeren (zoals o.a. BHV-trainingen), is het bedrijf Tesmo door Edwin van Kleef en Pieter van Hoorn in 2010 opgezet.  Dit is bewust een apart bedrijf geworden omdat BHV bijvoorbeeld veel verder gaat dan alleen brandveiligheid alleen. Juist door deze focus kunnen wij deze hoge kwaliteit leveren. Inmiddels levert Tesmo een breed pakket aan diensten variërend van BHV trainingen t/m continuiteitsmanagement.

  In de loop van de tijd werden de projecten steeds complexer en groter. Daarbij waren wij vanuit Obex ook volop betrokken in de uitvoering als adviseur. Steeds vaker bekroop ons het gevoel dat in de uitvoering een grote kwaliteitsslag te maken is. Vanuit deze ervaringen hebben Edwin van Kleef, Pieter van Hoorn en Twan Lenders  in 2013 het bedrijf Brafon Brandveiligheidsmanagement opgezet. Grofweg betekent dat wij o.a.brandveiligheidsonderzoeken compleet omzetten in concrete uitvoering en facilitair beheer. Daarbij werken wij met voorkeur met eigen gekozen partijen omdat hiermee de kwaliteit/prijs is geborgd.

  Samenvattend kunnen wij u vanuit Brafon, Obex en Tesmo een integraal (brand)veiligheidspakket leveren.

  • Brafon is gespecialiseerd in (brand)veiligheids- en projectmanagement
  • Obex is gespecialiseerd in advisering, inspecties en opleidingen op het vlak van bouwkundige en installatietechnische (brand)veiligheid
  • Tesmo is gespecialiseerd in advisering, inspecties en opleidingen op het vlak van organisatorische (brand)veiligheid
    

  Bij Brafon, Obex en Tesmo werken ca. 25 mensen. De kracht van onze medewerkers is dat zij naast hun eigen specialisme ook worden ingezet voor andere gerelateerde zaken. Juist op deze wijze kunnen wij onze klanten een enorme flexibiliteit aanbieden en denkt iedere medewerker vanuit een integrale benadering. Twan Lenders, Pieter van Hoorn en Edwin van Kleef zijn gezamenlijk de eigenaren van Brafon, Obex en Tesmo.