Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Rotterdamse horeca slordig met brandveiligheid

  De horeca in Rotterdam is rond de jaarwisseling slordig met het naleven van brandveiligheidsvoorschriften.  Uit controle blijkt dat 70 procent van de horecaondernemers een onvoldoende krijgt op gebied van braRotterdamse horeca slordig met brandveiligheidsvoorschriftenndveiligheid. Een zorgelijk conclusie, zo stelt burgermeester Ahmed Aboutaleb. Dat valt te lezen op de website van het AD.

  Aboutaleb spreekt zijn zorgen uit over de veiligheid. „Het is zorgelijk dat we ondernemers daar elk jaar weer op moeten aanspreken”, aldus burgemeester Ahmed Aboutaleb. „Geld verdienen gaat kennelijk voor veiligheid.”

  De brandweer controleert aan het eind van het kalenderjaar 50 locaties waar grote feesten worden georganiseerd. Tevens wordt er met een steekproef bij verschillende horecaondernemingen gecontroleerd op de brandveiligheid. Kerstversiering die niet brandveilig is, nooduitgangen die niet bereikbaar zijn en brandblussers die niet voor handen en/of functioneel zijn; De brandweer komt van alles tegen.  

  17-12-2014 Obex b.v. Categorie: Nieuws
  << Naar overzicht 0 reacties Bookmark and Share

  Plaats een reactie

  Wordt niet getoond.