Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Obex Opleidingen heeft een nieuwe cursuslocatie

  Obex Opleidingen heeft een nieuwe cursuslocatie. Na meer dan tien jaar onze cursussen te hebben verzorgd bij het Hof van Wageningen te Wageningen, hebben wij besloten dat we gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Inmiddels is de champagne ontkurkt en is de samenwerking met Fletcher Hotel Doorwerth Arnhem officieel.

  Vanaf 1 december naar Doorwerth

  Het grootste deel van de reguliere opleidingen van Obex Opleidingen zal vanaf 1 december aanstaande al worden verzorgd op de nieuwe cursuslocatie. Deze prachtige en professionele cursuslocatie voldoet volledig aan onze wensen en wij hopen dat we een langdurige samenwerking mogen hebben met Fletcher Doorwerth. 

  Al meer dan tien jaar cursussen

  Obex verzorgt al sinds 2004 cursussen op het gebied van brandveiligheid. Jaarlijks verzorgt Obex meer dan honderd cursussen op het gebied van (brand)veiligheid, waaraan honderden cursisten deelnemen. Sinds 2006 werd een groot deel van deze cursussen in Wageningen verzorgd. Obex wil het Hof van Wageningen bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen tien jaar.

  Kleine sfeerimpressie 

  In de eerste week van december zijn de eerste cursussen van start gegaan op de nieuwe cursuslocatie in Doorwerth. Uiteraard ging dit niet geheel onopgemerkt voorbij. Hierbij een kleine sfeerimpressie. Klikt u op onderstaand album om de foto's te bekijken.

   

  28-11-2017 Obex bv Categorie: Nieuws
  << Naar overzicht 0 reacties Bookmark and Share

  Plaats een reactie

  Wordt niet getoond.