Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Het CCV publiceert nieuwe infosheets BMI

  Het CCV publiceert infosheets brandmeldinstallatiesHet CCV heeft twee nieuwe infosheets voor brandmeldinstallaties gepubliceerd. Het gaat om de infosheet ‘Bouwbesluit en brandbeveiligingsinstallaties’ voor ondernemers en de infosheet ‘Certificatieschema’s BMI – kansen en mogelijkheden’.

  CCV vat wijzigingen samen voor ondernemers
  De infosheets zijn gepubliceerd omdat per 1 januari 2015 de regelgeving voor brandveilig gebruik verandert. De CCV-certificatie- en inspectieschema's spelen in de regelgeving een rol en daarom heeft het CCV in de nu gepubliceerde infosheet de belangrijkste wijzigingen samengevat. U vindt de infosheet hier.

  'Certificatieschema’s BMI – kansen en mogelijkheden'

  In deze infosheet vindt u de voordelen en kansen die certificering volgens de in 2011 geïntroduceerde CCV-certificatieschema‘s BMI als branddetectie- en brandmeldonderhoudsbedrijven bieden. Per 1 januari 2015 kunt u zich namelijk niet meer profileren volgens de oude regeling. Het certificaat, dat steeds belangrijker wordt voor uw klant, kun u alleen nog maar verstrekken als u gecertificeerd bent volgens de nieuwe regeling. U vindt de infosheet hier.

  10-09-2014 Obex b.v. Categorie: Nieuws
  << Naar overzicht 0 reacties Bookmark and Share

  Plaats een reactie

  Wordt niet getoond.