Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Het jaar 2017 van Obex Opleidingen in cijfers

  Heeft u afgelopen jaar een cursus bij Obex gevolgd? Dan was u één van de 1.097 cursisten die wij hebben mogen verwelkomen dit jaar. Gedurende het jaar verzorgden wij 41 verschillende onderwerpen waarover wij een cursus hebben ontwikkeld.

  Het afgelopen jaar zijn er liefst 133 cursussen (regulier of company) gestart. De rekensom is dan ook snel gemaakt: Gemiddeld zaten er 8 cursisten per cursus, een aantal dat overeenkomst met de realiteit. Onze 8 docenten konden rekenen op mooi gevulde groepen. Met gemiddeld acht cursisten is er voor elke cursist veel persoonlijke aandacht, wat de cursuskwaliteit alleen maar ten goede komt.

  Door heel Nederland

  Vier locaties gebruiken wij standaard als cursuslocatie. In Amsterdam, Doorwerth, Gorinchem en Nieuwegein verzorgen wij meerdere keren per jaar een regulier cursus. Maar onze docenten hebben voor projecten en voor cursussen heel Nederland doorgereisd. Van Hoorn tot en met Roermond en van Leeuwarden tot en met Middelburg.

  Meest bezochte cursus

  De cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie was de meest bezochte cursus, gevolgd door de Beheerder brandmeldinstallatie. Installatie- en Onderhoudsdeskundige Ontruimingsalarminstallatie maakt de top drie compleet. Een actueel aanbod voor 2018 kunt u altijd op ons opleidingenoverzicht vinden.  

  Bedankt voor 2017!

  Obex Opleidingen wil alle cursisten bedanken voor het vertrouwen dat zij het afgelopen jaar in ons hadden en hoopt hen de komende jaren weer te mogen begroeten en te voorzien van de meest actuele brandveiligheidskennis.

   

  21-12-2017 Obex Opleidingen Categorie: Nieuws
  << Naar overzicht 0 reacties Bookmark and Share

  Plaats een reactie

  Wordt niet getoond.