Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Brandweer Nederland pleit nogmaals voor inzetten van drones

  Brandweer Nederland, Brandweer Twente en Brandweer Midden & West Brabant hebben nogmaals publiekelijk aangegeven voorstander te zijn van de inzet van drones. Een vertegenwoordiging van de brandweerkorpsen gaf tijdens een werkconferentie bij de Hageue Security Delta een presentatie.

  The Hague Security Delta is een groeiend netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstellingen in binnen- en buitenland, die samenwerken om producten, diensten of kennis te ontwikkelen voor een veiligere wereld. De werkconferentie ging over drones. Alle verzamelde informatie die beschikbaar kwam naar aanleiding van deze dag wordt gebruikt voor het ministerie voor het Algemeen overleg over drones.

  Names de brandweer werd een presenatie gegeven waarin geprobeerd werd de aanwezigen te overtuigen van de wensen van de brandweer. Woordvoerder Wilbert Kleijer (wie de presentatie gaf) zegt na aflooop op de site van Brandweer Nederland: "Het was goed te constateren dat alle aanwezigen volledig begrijpen waarom wij met drones willen vliegen. Sterker nog, er is onbegrip voor het feit dat er nog geen speciale uitzondering is voor de brandweer in relatie tot het gebruik van drones bij incidenten. Daar zijn wij het allemaal mee eens."

  29-05-2015 Obex b.v. Categorie: Nieuws
  << Naar overzicht 0 reacties Bookmark and Share

  Plaats een reactie

  Wordt niet getoond.