Samen Sterk in Integrale (Brand)Veiligheid

Uw Kennisleverancier in (Brand)Veiligheid

  Brandweer Nederland komt met speciale folder in Engelse taal

  Brandweer Nederland heeft een folder over brandveiligheid op studentenkamers gepubliceerd die volledig in de Engelse taal is geschreven. Dit heeft het  het korps gedaan op verzoek van de diverse regiokorpsen. De behoefte aan een Engelse folder is groot, aangezien ons land ook veel buitenlandse studenten telt die hier wonen.Brandweer Nederland komt met speciale folder in Engelse taal

  Fire safety when living in digs 

  De folder, met de titel 'Fire safety when living in digs' is een mooie informatieve folder vol tekst en animaties. Tevens maakt het deel uit van een folderreeks waarin al eerder 11 uitgaven verschenen. U kunt deze nieuwe (speciale) folder bekijken door op de animatie te klikken of om door deze link te raadplegen.

  Alle folders uit de folderreeks zijn ook te downloaden op de site www.brandweer.nl/publieksfolders. Op deze site staat aanvullende informatie over brandveiligheid en zijn diverse (instructie)filmpjes te bekijken.

  Met de vernieuwing van de bedrijvenfolders is inmiddels een start gemaakt. In het tweede kwartaal van 2015 zijn de eerste vernieuwde folders beschikbaar, zo meldt Brandweer Nederland op haar website.

   

  19-02-2015 Obex b.v. Categorie: Nieuws
  << Naar overzicht 2 reacties Bookmark and Share

  Plaats een reactie

  Wordt niet getoond.

  GoldenTabs

  1/5/2018 7:10:00 PM

  Deze reactie moet nog worden beoordeeld

  Bradley

  8/12/2015 6:38:02 PM

  Deze reactie moet nog worden beoordeeld